Stepanek startade seger för Australian Open, Uncle Wozniacki

Barbora Strycova avancerade till semifinal i tennisturnering i Sydney. Repetitionen Australian Open besegrade förre världs Danko Caroline Wozniacki 7: 5, 6: 7 och 6: 4 Under det heta vädret spenderade spelarna på domstolen över tre och en halv timme. Jiří Vesely är i Auckland i kvartfinalen. I den andra omgången besegrade 6: 7 7: 5 6: 3 Hem Statham, som ersatte sjuka spanjoren Bautista. För andra gången i år, tvärtom slutade i den första omgången Lucie Safarova, som i Hobart förlorade mot japanska kval. Vydřeným seger sedan in i Australian Open kvalificering Radek Stepanek.

framsteg åttonde finalen i karriären och den första på australisk mark kommer att söka Strycova i en duell med nummer två seedade Agnieszka Radwanska, vinnare av 2013 turneringen.Den polska tennisspelare förlorat alla sex tidigare matcher förra året vid Roland Garros och i Tokyo med henne, men kämpade i tre set.

Strycova kunde matcha med Wozniacki sluta redan i den andra uppsättningen, som kom in i tie-break i som den tjeckiska tennisspelaren gjorde 5: 0. World tjugo men bosatte sig på 5: 5 och slutligen vann en match förkortas i förhållandet 8: 6

I den tredje uppsättningen den tjeckiska tennisspelaren som är rankad en plats högre i början förlorade administration. I den sjätte gamma hon tog det tillbaka, men sedan förlorade nästa service. Under kunde inte hålla föra Wozniacki och Strycova i tjänsten ändrade den andra matchen punkter.

“Jag är glad att jag gjorde det. Jag är utmattad.I denna värme, jag förmodligen inte har spelat “sade hon i en intervju på banan Strycova, som slog Wozniacki för tredje gången i den sjunde inbördes match. Året innan bara i Sydney hon Dane gav upp.

” In väder så här du försöker föreställa sig att du är på stranden dricka pina colada “skämtade efter en hård match Wozniacki.” det positiva är att det nu kan jag äta vad jag vill, eftersom jag brände en hel del kalorier “, sade hon.

Vesely väntar Baghdatis

Jiri Vesely avancerade till kvartsfinal i turneringen i Auckland, där året firade innan deras enda tidigare triumf på ATP i den andra omgången i dag besegrade 6: 7. 7: 5 6: 3 Hem Jose Statham, som ersatte sjuka försvararen Robert bautista.Top-seedade spanjoren drog sig ur tävlingen innan sin första match på grund av magproblem.

Den första deltagande i en semifinal sedan april förra året kommer Vesely spela med den åttonde seedade cypriotiska Marcos Baghdatis, varav tre tidigare matcher uhrál hundra.

Statham spel till spelaren 434. världsrankingen passar förfarandet oväntat arbetat hårt. Den första uppsättningen av tjugotre tjeckiska tennisspelare förlorade i tie-break 6: 8, men under de närmaste två visade sig sex år äldre rivaler en gång för att ta tjänsten, medan administrationen själv för hela matchen förlorad. Segern hjälpte till och med 15 eses.

Nästa andra amerikanska John Isner var i andra omgången. Vinnaren av turneringen 2010 och 2014 mötte en svärdskämpa i en match med tunisiska Malik Jazirí.I tie-break i tredje set, men sedan vann tre börser och kunde glädja sig i processen.

Stepanek och fumlade lanserade kvalificerade seger

Radek Stepanek ingrep fjorton delta i Australian Open singlar. I den första omgången att kvalificera sig för att öppna Grand Slam av säsongen i Melbourne trettioåtta tjeckiska tennisspelare, seedade nummer ett, besegrade amerikanska Sekoua Bangoura 6: 3, 6: 7 6: 2nd

En annan utmanare Stepanek, som förra veckan Doha förlorade i kvartsfinalen till slutliga vinnaren av turneringen serbiska Novak Djokovic, den slovenska Blaz Kavcic

Efter förra årets Grand Slam-debut i US Open jan fumlade väl värmas upp och kvalificera i Melbourne, där funktionshindrade tolfte seedade italienska Aless Giannessiho två gånger 7.: 6:eI den andra omgången kommer att bli hans japanska rival Jasutaka Učijama.

Safarova föll igen i den första omgången

tennisspelare Lucie Safarova släpps på andra årets turnering i den andra omgången. I Hobart misslyckades i dag i kampen för att gå vidare till kvartsfinal med en japansk kvalmatch Risa Ozakiovou som förlorat 6: 2, 3: 6 och 5: 7

Mot soupeřce som stänger de första hundra världsrankingen, medan väl han började. I den första uppsättningen, tog Safarova japanska tenistce två inlagor, medan alla sex av dess brejkbolů bort. En andra uppsättning jag började motattack, men snart vände kort. I det fjärde och åttonde spelet lyckats bryta Ozakiové tjänsten Safarov och jämnas till 1: 1.

I avgörande set Safarova hade skärpts från början.Hon utgjorde 3: 3, men förlorade handen igen. Samma scenario upprepades 5: 5. Ozakiová sedan i sin tjänst använda tredje matchen poäng efter segrar över tidigare världen Petko kommer att spela den andra gången kvartsfinal i turneringen WTA.

“Det var inte lätt i vinden. Hon började mig att driva och färre felade. Jag föll ur rytm . jag försökte fånga den, men vinden var alltid dåligt tjänat “, säger Safarova på presskonferensen. “Dessa termer av mitt spel inte passar. Jag gillar att spela aggressivt, men jag gjorde för många misstag. Hon har en hel del tillbaka, väl varierad och bygger sin tjänst, särskilt mot slutet. Nöjd med resultatet jag är, men det är skönt att jag kunde innan Melbourne för att spela två matcher.”Cuevas (2-Urug.) – Mahut (Fr.)” (P. 6: 4, 2: 6, 6: 2,
Carreno (4-Sp.) – Zverev (Tyskland) 3: 6, 7: 6 /> Kohlschreiber (5-tyska) – Thompson (Austr.) 7: 5, 6: 4

Müller (6-Luc.) Barton 4,
Evans (Brit.) – Granollers (8-Spades) 1: 6 6: 3 6: 3 Troicki (3-serbiska) 3: 4,
Kuznetsov (RUS) – De Minaur (Austr.) 6: 2, pensionerad,
Thiem (1-Rak.) – Elias : 7), 6: 3, 7: 5.

Unicolour – kvartfinaler: (10-Dan.) 7: 5, 6: 7 (6: 8), 6: 4

Bouchardova (Kanada) – Pavljuchenkovova (Rus.) 6: 2, 6: 3,
A.Radwanska (Pol-2.) – Duan Yingying (Kina) 6: 3, 6: 2.

 

 

(Statham) (NZL.) 6: 7 (6: 8), 7: 5, 6: 3,
Isner (USA-2) – Jazeera 6 (Tun.): 3, 3: 6, 7: 6 (8: 6),
Haase (lägre) – Ferrer (3-sp.) 2:. 6, 6: 4, 7: 6 (7: 4)
Chardy (Fr.) – F. López (6-sp.) utan att kämpa
Johnson (US 7) – Yen-Hsun Lu (Taiwan) 6: 4, 7: 6 (7: 4)
Baghdatis (8-CY) – Brun (Ger.), 4: 6, 7: 6 (7: 4), 6: 4,
Sousa (. Portug) – Klein (Brit.) 6: 3, 6: 4 ,
Sock (4-USA) – Harrison (USA) 7: 6 (7: 5), 4: 6, 6: 1.

singlar – 2:arunda:

Ozakiová (Jap.) – Safarova (CR) 2: 6, 6: 3, 7: 5,
Bertensová (1- det) – Voskoboeva (Kaz) 6:. 1, 6: 4
Curenková (Ukr) – Larsson (11 Swe) 6:…4 6: 4
Rogers (USA) (. sp) – Arruabarrenaová, 6: 2, 6: 2.

dubbel – kvarts:

Voracova Schuursová (

Män – 1: a omgången:

Stepanek (1-CR) – Bangoura (USA) 6: 3, 6: 7 (2: 7), 6: 2,
fumlade (CR) – Giannessi ( 3: 6, 6: 6 (7: 6) 1, 7: 5.