Tidiga mästare? Manchester City och Bayern vinner titeln

På papperet lättare att placera en tysk Bayern München, som på lördag från 15.30 Augsburg spelar på fältet.

Manchester City igen från 18.30 att gå ombord inhemska urban kamp mot Manchester United. Visst har stor motivation och vilja att vinna titeln i derby, men…

…efter onsdagens oväntade nederlag 0: 3 i öppnings kvartsfinalen i Champions League med Liverpool kanske firandet minst en vecka avsatt. Och lördagsderbyen offrar förberedelse för tisdagens cupförnekande.

“Wrestling är en hel del, lite återhämtningstid, så vi måste vara försiktiga.Vi kommer att se laget på matchdagen, säger coach Pep Guardiola.

Men om Manchester City hade titeln på lördag, skulle det bli en rekord tidigt. Sex varv före slutet gjorde det inte till något annat lag i den engelska högsta konkurrensen.

“Och att hantera det i ett derby? Det skulle vara en hel del för fansen, säger Kyle Walker. Arsenals fans, som vann sina två sista titlar 2002 och 2004 i Manchester United och Tottenham, skulle kunna säga det här.Eller Chelsea till seger i ligan 2006 även firas i matchen med United.

Manchester City vann titeln förra gången för fyra år sedan, att Bayern är Tysklands oövervinnerlig hegemon redan den sjätte säsongen i rad.

det mäster leder ligan och man måste göra på lördag lyckas i Augsburg. “Vi vill behålla vår rytm och bekräfta titeln. Naturligtvis är det vårt mål “, säger försvararen Matts Hummels.

Enligt media, han var en av dem som stod i början av säsongen mot förre tränare Carlo Ancelottimu. Erfarna italienska i Bayern slutade efter nedslående resultat och på grund av det faktum att han hade förlorat förtroendet för några nyckelspelare.

bayerska klubb som heter därför hjälp 72letého Jupp Heynckes.En bra gjort.

Sex varv från slutet Bayern leda tabellen genom sjutton punkter.

“Om du verkligen säkra titeln, stora fester planeras. Vi kanske kommer att ha ett glas champagne, men vi kommer att fokusera på de kommande matcherna, “Heynckes ansvarig, som i egenskap av tränare ledde de senaste fem åren före Bayern till vinst eller diskant vinna ligan, cupen och Champions League.

I år, kan den upprepas.