Třinec fotbollsspelare har stärkts och måste arbeta hårt i den andra ligan

“Jag tror att vi blev uppmuntrade av cupvinsten att vara väl förberedda för Sokolov,” sa Jiří Neček, en Třinec-tränare, som vann en 4-0-seger på Petřkovice förra veckan. “Även om vi var nöjda med segern stod vi inför en 3-ligares motståndare och vi måste vinna i den andra ligan.

Neček undrade fortfarande vad problemet var när laget inte ändrade för mycket och spelade i toppen .

“Vi var de första under första halvan av det sista året av ligan…Det var tydligen en tillfredsställelse för oss alla, inklusive implementeringslaget,” sade han. ”Men poängen är att vissa spelare inte utför sina försvar eller attacker. Vi förlorar mål som vi inte fick tidigare, vilket dödar oss.Ju mer vi måste kämpa nu och desto mer tränar vi.

Detta bekräftas av mittfältaren Simon Šumbera. “Under föregående säsong gjorde vi mål från standardsituationer, nu får vi dem,” sade han. ”Vi kommer också att få ett mål från tjugofem meter rakt in i galgen. Det hände inte med oss. Tvärtom, vi beslutade på nittionde minut kanske tre matcher. “Jag hoppas att gå upp så snart som möjligt, och om sex månader kommer det att vara glad”, sa tränaren.Innan laget förstärktes av den erfarna försvararen Ondřej Kušnír och efter den sista förlusten i Vítkovice 1: 3 kom målvakt Michal Bárta från Jablonec och gäst mittfältaren Tomáš Weber från Karviná och Michal Klec från Žilina.

“Barta och Weber hade två träningspass med oss ​​och gick till cupmatch just nu, så det är uppenbart att de måste spela,” påpekade Necek. ”Men Bartic tog omedelbart noll. Jag känner honom från Olomouc, han har kvalitet. Detsamma gäller Weber, som kom från den första ligan, och det positiva är att vi har följt ankomsten av buret. Det återstår att attackeras av angriparna. ”

Tretton fotbollsspelare sa att de skulle göra en tjock linje bakom de tidigare matcherna. ”Visst, det finns en filt på oss, men vi kommer att ligga under det tills vi vinner.Nu måste vi vinna så många matcher i rad som möjligt, säger Šimon Šumbera. Vítkovice-spelarna var ute i cupen i Vyškov (2: 3), men i ligan håller de en serie på fem matcher utan nederlag.