Unibet er Sean Dyche glad med Andre Gray etter seier på Fulham

Burnley-sjefen, Sean Dyche, hilste Andre Gray etter at hans 22. mål i sesongen økte ledelsen på toppen av Championship til fire poeng.

Clarets kom bakfra for å vinne 3-2 på Fulham i et minneverdig spill der Sam Vokes også scoret to ganger. Grey, som signerte for rundt £ 7m fra Brentford om sommeren, Unibet holdt av Michael Madl før han drev hjem fra kanten av området. Rotherham gjør sløsing med Middlesbrough lider med sen vinner Les mer

“Det var fantastisk, “Sa Dyche. “Andre har en fantastisk vane med å ikke bli skuffet over å savne. Han har så mye makt, men Vokesy var enorm også.

“Vi var ute i første omgang, men reaksjonen i andre halvdel var topp skuff.

” Han er [Grey ] nyter fotballen og lærer Unibet fortsatt. Han ser en trussel i hvert spill.De utgjør et godt partnerskap. ”

For å fullføre en utmerket kveld for Burnley, vant ingen av de andre topp seks sidene. “Vi kan ikke bekymre oss for de andre resultatene,” sa Dyche. “I kveld gir meg tro på hvordan vi opererer. Du kan ikke garantere utfallet av hvert spill.

I halvtid minnet jeg spillerne om hvor vi er.Og til slutt var vi kliniske. Burnley’s Sean Dyche er et annet dyr når det gjelder kampanjer nå. Les mer

Vokes hadde gitt Burnley ledelsen, men Fulham var 2-1 fremover i 24 minutter etter Ross McCormack og Moussa Dembélé netted.

Men Vokes andre halvdel straff og Grey 61-minutters streik vant det for Burnley og forlot Fulham to poeng vekk fra nedrykkssonen.

“Vi spilte et veldig godt spill, men i dette spillet er resultatet Unibet viktigere, sier Fulham-sjefen, Slavisa Jokanovic.

“Det er veldig vanskelig når du må score fire for å vinne spillet. Vi må være mer solid til å konkurrere i denne divisjonen. Det er ikke akseptabelt.

“Det er den femte straff i ni kamper, det er for mange Unibet  straffer. Vi trenger å være mer solid. Vi må være modige, vær menn og vær klar til å kjempe. “