US Sassuolo – Hellas Verona

Hellas fortfarande kämpar, även när alla kommer till rätta med störtandet av det andra italienska ligan. Men hans sista match åtminstone en hederssak, så du måste vara försiktig och så ambitiöst team, som tränare Di Francesca val utan tvekan är.

Sassuolo står inför ett farligt uppdrag. Hellas en överblick hopplöst förlorade fåret, som inte kommer att besvära någon motståndare. Ack, såsom med, till exempel, kan övertyga Milano. AC under ledning av nya tränaren Brocchiho dödligt misslyckades Hellas och gav honom en ordentlig lektion i produktiviteten. Milano enheten och en favorit spel medan ledande, men så småningom Hellas äntligen fått sin due diligence och lite tur tre poäng, vilket gav honom ett visst mål differential Siligardiho en viss tid.

Även om detta resultat inte betyder mycket eftersom Hellas är fortfarande det sista laget tabellen, och 17 Carpi förlorade i detta ögonblick för tio poäng, men åtminstone visar att Hellas slutar aldrig. Och det inte har för avsikt att göra det under de senaste tre Serie A matcher i år och kanske en ganska lång tid efteråt. Vittnar också uttrycka Maurizio Settiho, som är fast besluten att motivera spelarna till slut.

“Vi har framför oss de sista tre matcher och vi vill spela med ära. I år har vi inte har misslyckats, men på balansering eller utvärdering finns fortfarande tid. Under de kommande veckorna vill vi fans och spelare haft atmosfären av Premier League och såg hans anhang, som kämpar för poäng. vi redan har en plan för framtiden och vi kommer att prata med spelarna, eftersom vi väntar uppenbarligen i ett år noll och bygga truppen, men för de stunder du vill njuta av fotboll “, säger Setti.

Hans motståndare kommer Sassuolo, som fortfarande inte ge upp kampen om Europa Cup. Neroverdi finns för närvarande på sjunde plats från femte och Fiorentina skiljs åt av bara nio poäng. Detta hjälpte inte dem dessutom en serie av tre matcher utan seger. Det innebär att de har situationen i sina händer och inte tveka. Han inser att den unga mittfältaren Lorenzo Pellegrini, som Sassuolo blir första stora erfarenhet av Premier League.

“Inget ännu inte ge upp och vi skulle se till Europa, trots att vi vet att chanserna är små. Men jag tror att vi kan göras spelet stolt över och planera för nästa år då vi vill förbättra. Det är synd att vi kortfattat har saktat och stoppade oss blomstra, men i den sista omgången saker kom upp igen bättre riktning. vi bara fokusera på våra föreställningar och i slutet av säsongen får vi se om vi några mål tillräckligt eller om vi ens har överträffat. vi har ett bra team och jag hoppas att de är nöjda med våra fans, “önskar den unga mittfältaren.