Werder Brémy – 1. FSV Mainz 05

Bremen vill behålla glida över vattnet. Mainz vill återigen på bekostnad av Bayer Leverkusen Cup exit positioner. Allt visar att Weserstadion kommer att se en intressant skådespel.

Werder i den sista omgången tog “Bura” från München, som tränare Skripnik kommenterade med dessa ord:.. “Resultatet är ganska grym Vi försökte avsluta, men Bayern är helt enkelt en stor grupp Du kan inte stanna för 90 minuter Resultat mig. vi naturligtvis är ledsen, men lyckligtvis ingen skadades. Redan innan matchen, men vi vet att mycket viktigare kommer nästa sammandrabbning med Mainz. ”

På listan över dem som inte kan, den sista lördagen i mars till slut på gräsmattan, förblir alltså samma sex namn – Raphael Wolf, Aron Jóhannsson, Philipp Bargfrede, Janek Sternberg, Özkan Yildirim och Miloš Veljkovic. Spelet kommer inte tillbaka Clemens Fritz, Zlatko Junuzović och Claudio Pizarro, som kom på en resa till den bayerska huvudstaden, där han spelade tillsammans nio år, på grund av skada. Avkastning dessa tre pelare ukrainska tränare välkomnas därför med stor entusiasm.

Medan Werder Bremen i sista omgången slog det första laget tabellen, Mainz träffade tillfällighet med den andra. I en duell med Dortmund förlorade på grund trefám Mark Återanvändning och Shinji Kagawa 0: 2, men resultatet berodde på döden av en av fans för både tränare och spelare från dessa uppenbara skäl till sekundär status.

Martin Schmidt kommer att sakna Elkina Sota, Emil Berggreen, Yoshinoriho Muta, Giulia Donati, och troligen även Pierre Bengtsson och Niko Bungert. Under det senaste inbördes ingrepp Brémští rånade Coface Arena och har inte förlorat hemma under de senaste fem matcherna. Som nämnts – detta borde vara intressant att titta på.